Sporten is Gezond

Personal trainer zoeken


Ben je zelf een personal trainer?

Voeg je pagina gratis toe Aanmelden

Waarom een personal trainer inhuren?

Waarom moet ik een personal trainer inhuren?

Een personal trainer kan je helpen om gewicht te verliezen of spieren bij te kweken of allebei. Het is niet alleen jouw trainer, maar ook uw vertrouwenspersoon, leraar, een bron van inspiratie en motivatie. Je kijkt er naar op. Daarom is het makkelijker je doel te bereiken met een personal trainer. Ze geven je veilige, effectieve en individuele trainingen gebaseerd op jouw individuele doelen. Naast een sportmaatje, helpt hij ook met je leefgewoontes. Hij stimuleert jou om beter te eten, om te stoppen met roken en helpt je om minder stress te krijgen. Je kan een personal trainer inhuren omdat je wil afvallen, maar ook omdat je een blessure hebt opgelopen en je rustig terug wilt beginnen sporten.

Voordelen

Je krijg begeleiding die effectief is. Je ziet werkelijk verandering en je bent gemotiveerd om alleen door te gaan nadat jouw sessies zijn verlopen met je personal trainer. Door samen te werken bespaar je veel meer tijd. Doordat je een coach hebt ingehuurd kan je direct aan de slag. Hij weet wat jouw doelen zijn en weet daarvoor de perfecte oefeningen. Je ziet sneller resultaat. Daarnaast is een personal trainer heel motiverend. Je ziet hem/haar als een inspiratiebron. Je hebt ook minder kans op blessures. Hij weet namelijk wat hij doet en ziet wat je aankan en niet.

Welke personal trainer past het best bij mij?

Het is belangrijk dat er een klik is tussen jullie twee. De persoon moet je aanspreken. Een bepaald doel bereiken is al moeilijk genoeg, het gaat nog moeilijker gaan als de weg ernaar toe niet leuk is of motiverend. Het is daarom beter om niet alleen naar diploma's te kijken, maar naar een mix van goede communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen, karakter, goede opleiding en of hij/zij motiverend genoeg is.